Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef de Open Monumentendagen in het Archeologisch Museum Stein!

september 15 @ 08:00 - 17:00

Gratis

Zaterdag 14 en zondag 15 september opent het Archeologisch Museum in Stein de deuren voor een unieke ervaring tijdens de Open Monumentendagen. Dit is dé kans om een stap terug in de tijd te zetten en het rijke erfgoed van gemeente Stein te ontdekken.

Onze enthousiaste vrijwilligers van de Archeologie Sectie van Stichting Erfgoed Stein staan klaar om je mee te nemen op een boeiende rondleiding. Met hun uitgebreide kennis en passie brengen ze het verleden tot leven, waardoor elke bezoeker – jong en oud – een onvergetelijke ervaring heeft.

Tijdens deze speciale dagen kun je niet alleen het fascinerende Neolithische Graf bewonderen, maar ook tal van andere bijzondere vondsten uit de regio. Onze tentoonstellingen bieden een diepgaand inzicht in de geschiedenis van Stein, van de tijd van de #Bandkeramiekers tot aan de moderne tijd.

Speciaal Voor Kinderen: Een Reis Terug in de Tijd: kinderen kunnen zich verkleden in kleding en accessoires die lijken op die van de Bandkeramiekers. Dit geeft hen de kans om even een inwoner te zijn van duizenden jaren geleden. Ouders en begeleiders zijn van harte uitgenodigd om foto’s te maken van dit unieke moment.

Stichting Erfgoed Stein hoopt u te zien tijdens de Open Monumentendagen!

Gegevens

Datum:
september 15
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://stichtingerfgoedstein.nl/

Organisator

Hein Meijer
Telefoon
0653352143
E-mail
hein@brainy.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stichting Ergoed Stein
Hoppenkampstraat 14A
Stein, Zuid-Limburg 6171 VP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
046 433 8919
Bekijk de site van Locatie